مسائل رایج استفاده از برنامه شاد آموزش و پرورش

به گزارش وبلاگ حسامم، احتمالا اخیرا نام اپلیکیشن شاد را بارها شنیده اید، برنامه ای که قرار است ارتباط آنلاین میان دانش آموز و معلم را ایجاد کند و کلاس های آنلاین و محتوای تدریس شده معلم در آن قرار گیرد. این شبکه آموزشی که در فروردین سال 1399 راه اندازی شد در همان ابتدا مسائل زیادی برای دانش آموز و معلم به همراه داشت. با گذشت زمان بعضی مسائل آن برطرف شد اما هنوز هم صدای شکایت دانش آموزان و معلمان بلند است و بعضی از آن ها تصمیم گرفتند از برنامه و راه دیگری برای تشکیل و حضور در کلاس ها استفاده نمایند.

مسائل رایج استفاده از برنامه شاد آموزش و پرورش

در ادامه با نحوه استفاده از اپلیکیشن شاد و مسائل رایج آن بیشتر آشنا خواهیم شد.

نحوه عملکرد برنامه شاد و استفاده از آن

عملکرد برنامه شاد

برنامه شاد مانند یک مدرسه مجازی عمل می نماید، هر معلم گروه کلاسی خود را تشکیل می دهد و دانش آموزان را به گروه اضافه می نماید تا در زمان تعیین در کلاس حاضر شوند، هنگام تدریس آنلاین نیز تنها معلم امکان داشتن صدا و تصویر را دارد و دانش آموزان برای پرسیدن سوال یا برطرف اشکال باید تایپ نمایند.

نحوه حضور غیاب نیز با گزینه ای که در برنامه تعیین شده، انجام می گردد و احتیاجی به تایپ نیست. معمولا مدیران مدارس برای یکپارچه شدن کلاس نیز گروهی برای کل مدرسه تشکیل می دهند تا همه دانش آموزان در آن گروه باشند و با لینک کلاس های خود آشنا شوند و اگر جلسه یا هماهنگی برای کل مدرسه احتیاج بود در همان گروه انجام گردد.

راهنما جامع استفاده از برنامه شاد

  1. دانلود برنامه شاد: برنامه شاد را می توانید از وبسایت شاد آموزش پرورش medu.ir و یا صفحه دانلود برنامه شاد در iranapp.me به صورت مستقیم دریافت کنید، برای دانلود آخرین نسخه آن به سیستم عامل اندروید 4.4 به بالا و 36 مگابایت حجم احتیاج دارید.
  2. ورود به شاد: اولین اقدام برای ورود به شاد، تایید شما در سامانه سناد توسط مدیر مدرسه است، پس از آن با ورود به برنامه کد ملی خود را وارد نموده و نقش دانش آموز را انتخاب کنید. سپس تاریخ تولد و نام کاربری خود را وارد کنید تا به راحتی وارد شاد شده و با گروه هایی که در آن اضافه شدید، آشنا شوید.

سعی کنید هرچه سریع تر تمام کلاس های خود در برنامه شاد را پیدا نموده و وارد آن ها شوید(برای این کار با مدیر و معلمان در ارتباط باشد.)

ورود معلمان به برنامه شاد نیز دقیقا به همین شکل است، فقط به یاد داشته باشید که مدیر مدرسه باید پیش تر شما را در سامانه سناد ثبت نام نموده باشد.

  1. استفاده از امکانات شاد: برنامه شاد امکانات زیادی دارد که بعضی دانش آموزان برای اولین بار با آن ها روبه رو می شوند؛ مثل ارسال پیغام متنی و صوتی، ارسال فیلم و عکس، امکان برگزاری کلاس آنلاین، دریافت آزمون، تماس صوتی و تصویری، حضور و غیاب، ذخیره پیغام و امکاناتی از این دست. نگران نباشید با گذشت زمان با تمام امکانات آن آشنا خواهید شد.
  2. نسخه تحت وب اپلیکیشن شاد: برای این که بتوانید بدون ورود به برنامه، وارد شاد شوید می توانید از نسخه تحت وب آن بهره ببرید، البته برای استفاده از آن باید قبلا یک بار با اپلیکیشن وارد شاد شده و مراحل احراز هویت را طی نموده باشید. در این صورت با ورود کد ملی و پیغامک تاییدیه به راحتی وارد نسخه تحت وب شاد خواهید شد.

مسائل رایج اپلیکیشن شاد

از آن جایی که شاد، اپلیکیشنی تازه تاسیس بود در ابتدا مسائل زیادی داشت، دانش آموزان قادر به حضور در کلاس نبودند، پیغام ها ارسال نمی شد، کلاس آنلاین قطع می شد و مسائلی از این دست، اما با آمدن نسخه های جدید بعضی مسائل برطرف شد با این حال هنوز هم مسائلی وجود دارد، مانند:

  • مشکل خطای نصب: این مشکل به معنی آن است که احتمالا گوشی موبایل شما، اخرین نسخه شاد را پشتیبانی نمی نماید برای برطرف آن می توانید از نسخه وب شاد یا گوشی دیگری بهره ببرید. یا ممکن است گوشی همراه اجازه نصب را ندهد که در قسمت تنظیمات می توانید مشکل را برطرف کنید.
  • مشکل احراز هویت دانش آموزان و معلمان: اگر با این مشکل در نسخه تحت وب شاد رو به رو شدید، وارد اپلیکیشن شوید و از اطلاعات وارد شده اطمینان حاصل کنید. اما اگر برای اولین ورود نیز به مشکل برخوردید، از مدیر مدرسه بپرسید که آیا شما را در سامانه سناد ثبت نموده است و اگر پاسخ مثبت بود، مدیر خود باید پیگیر مشکل ثبت شما در سامانه گردد. چون در صورت ثبت در سامانه شما باید بتوانید وارد شاد شوید.
  • تنها یک نفر می تواند وارد شاد گردد: برای استفاده چند دانش آموز از یک تبلت یا موبایل، بهتر است اپلیکیشن Daul app یا clone app را دانلود کنید تا بتوانید دو یا چند نسخه از شاد را داشته باشید، با این حال شرکت کردن همزمان دو یا چند دانش آموز در کلاس به نظر سخت می رسد.
  • عدم دسترسی تعداد زیادی از دانش آموزان و معلمان به تلفن همراه و اینترنت: هنگام رونمایی از اپلیکیشن شاد احتمالا مسئولان خبر نداشتند که چه تعداد زیادی از دانش آموزان نه تلفن همراه دارند و نه اینترنت. با این حال پس از گذشت چند ماه نماینده آموزش و پرورش تاکید نمود که در حال شناسایی این افراد و اهدا تبلت و سیم کارت به آن ها هستیم.
  • عدم امکان حضور در کلاس: پهنای باند این برنامه اجازه نمی دهد که تعداد بسیار زیادی دانش آموز در سراسر کشور بتوانند در کلاس ها آنلاین خود که معمولا هم زمان نیز هستند شرکت نمایند یعنی دانش آموز یا به بیرون از کلاس پرت می گردد یا معلمان نمی توانند کلاس تشکیل دهند یا مدت زیادی طول می کشد که فایل ها آپلود و دانلود شوند.
  • ارتباط سخت در چت آنلاین: اگر به هر دلیلی دانش آموزان و معلمان قصد گفتگوی آنلاین را داشته باشند این قابلیت در اپلیکیشن شاد به سادگی در دسترسی نیست از این رو راهکار بیشتر آن ها دانلود و نصب واتساپ (که این مورد به وسیله گوگل پلی هم قابل انجام است) و استفاده از قسمت چت آنلاین این نرم افزار و حتی تماس تصویری برای موارد برطرف اشکال می باشد. عده ای دیگر برای دسترسی به این قابلیت اقدام به نصب اپلیکیشن اینستاگرام از مارکت گوگل استور یا اپ استور اپل و یا وبسایت های دانلود اپلیکیشن های اندرید می نمایند که البته استفاده از برنامه اینستاگرام به سهولت استفاده از واتس اپ نمی باشد.

نکات مهم در استفاده از شاد

خطاها و مسائل کلی دیگری نیز ممکن است در برنامه شاد رخ دهد که برای جلوگیری از آن رعایت نکات زیر الزامی است:

  • حتما فیلترشکن خود را خاموش کنید؛
  • از اعداد انگلیسی برای وارد کردن اطلاعات بهره ببرید؛
  • فضای کافی برای نصب اپلیکیشن و دانلود فایل ها داشته باشید؛
  • از اتصال اینترنت خود مطمئن شوید، شاد به حجم و سرعت نسبتا بالایی احتیاج دارد؛
  • دستگاهی که استفاده می کنید اندروید بالای 4.4 داشته باشد؛
  • فضای داخلی دستگاه تان پر نباشد تا برنامه راحت تر اجرا گردد.
منبع: فرارو

به "مسائل رایج استفاده از برنامه شاد آموزش و پرورش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مسائل رایج استفاده از برنامه شاد آموزش و پرورش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید