6 ترکیب غذایی که نباید با هم مصرف گردد

به گزارش وبلاگ حسامم، بعضی ترکیبات غذایی باعث ایجاد مسائل گوارشی می شوند و باید از مصرف همزمان آن ها اجتناب کرد.

6 ترکیب غذایی که نباید با هم مصرف گردد

به گزارش خبرنگار به نقل از اسکوپ ووپ، امروزه با توسعه دانش در علوم کشاورزی و پیشرفت در سیستم حمل و نقل، شاهد تنوع گسترده ای از مواد غذایی در بازار هستیم. با این حال، بسیاری از مردم بدون توجه به تداخل مواد غذایی با هم، به مصرف همزمان آن ها اقدام می نمایند.

در این مطلب به ترکیب مواد غذایی که نباید با هم مصرف شوند می پردازیم:

1- برگر و سیب زمینی سرخ شده

شاید به نظر عجیب برسد، زیرا در تمام رستوران ها، برگر را با سیب زمینی سرخ شده سرو می نمایند اما باید بدانید این ترکیب مناسب نیست. چربی های ترانس در هر دو این مواد غذایی می تواند باعث کاهش سطح قند خون شده و بدتر از آن احساس خستگی و خواب آلودگی را به همراه داشته باشد.

2- غلات و آب میوه

همه ما دوست داریم که روز خود را با یک مواد غذایی انرژی زا شروع کنیم. با این حال، مصرف غلات به همراه آب میوه در وعده صبحانه انرژی کافی برای بدن را تامین نمی نماید و بیشتر باعث احساس سنگینی در طول روز می گردد.

اسید موجود در آب پرتقال باعث کاهش فعالیت آنزیم های تجزیه نماینده کربوهیدارت می گردد. بدن برای افزایش انرژی کربوهیدارت ها را شکسته و به گلوکز تبدیل می نماید که اختلال در این فرایند می تواند باعث کاهش انرژی در دسترس گردد.

3- پیتزا و نوشابه

متاسفانه بسیاری از افراد پیتزا و نوشابه را مکمل یکدیگر می دانند. به طور عمومی در فست فود ها این دو ماده غذایی با هم مصرف می شوند. باید بدانید بدن انرژی زیادی برای هضم کربوهیدارت موجود در پیتزا مصرف می نماید. در عین حال، شکر موجود در نوشابه هضم غذا و دیگر فرآیند های گوارشی را کند می نماید.

4- روغن زیتون و آجیل

این ترکیب می تواند به راحتی در فرد حالت ناخوشی ایجاد کند، زیرا پروتئین موجود در آجیل ها و چربی موجود در روغن زیتون با یکدیگر تطابق ندارد. در حقیقت هضم چربی های خام مانع از هضم پروتئین های موجود در آجیل می گردد.

5- گوجه فرنگی در پاستا و ماکارونی

با کمال تعجب اگر از هواداران ماکارونی با گوجه فرنگی (یا رب) هستید باید بدانید این دو ترکیب به هیچ اسم مناسب نیستند. در واقع پاستا و ماکارونی سرشار از کربوهیدارت و نشاسته است و به سختی هضم می گردد. در مقابل، گوجه فرنگی دارای سطح بالای اسید است که باعث ایجاد اختلال و ممانعت از هضم نشاسته شده و باعث نفخ شکم می گردد.

6- میوه پس از غذا

بسیاری از افراد عادت دارند پس از خوردن یک غذای سنگین، به جای خوردن دسر های شیرین از میوه ها بهره بگیرند. با این حال، باید بدانید این موضوع عادت بسیار بدی است. مصرف میوه پس از غذا باعث ایجاد اختلال در کار دستگاه گوارش شده و فرایند هضم سایر مواد غذایی را کند می نماید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "6 ترکیب غذایی که نباید با هم مصرف گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 ترکیب غذایی که نباید با هم مصرف گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید