طرز تهیه اسپاناکوپیتا یونانی

به گزارش وبلاگ حسامم، همانطور که می دانید غذاهای مدیترانه ای علاوه بر خوشمزگی، سالم و مقوی هستند. در این غذاها از سیر، زیتون، پنیر، پیاز و سبزیجات، زیاد استفاده می گردد. امروز قصد داریم طرز تهیه اسپاناکوپیتا که غذایی یونانی است را به شما آموزش دهیم. این غذا را بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می نمایند البته می توانید اسپاناکوپیتا را به عنوان عصرانه هم میل کنید.

طرز تهیه اسپاناکوپیتا یونانی

مواد لازم برای تهیه اسپاناکوپیتا یونانی

  • خمیر فیلو یا یوفکا 20 عدد
  • اسفناج 280 گرم
  • پنیر لبنه کاله خرید آنلاین 220 گرم
  • پنیر فتا 300 گرم
  • کره 170 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه اسپاناکوپیتا یونانی

مرحله اول

اسفناج ها را به خوبی شسته و بعد در غذاساز کاملا خرد کنید، پنیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید وخوب هم بزنید.

مرحله دوم

تخم مرغ ها را در ظرف دیگری شکسته و هم بزنید و بعد به اسفناج ها اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله سوم

یک لایه خمیر یوفکا را پهن کنید و اندازهی کره آب شده با استفاده از فرچه روی آن بمالید و لایه دیگری خمیر یوفکا روی آن قرار دهید و دوباره روی خمیر بالایی هم کمی کره آب شده بمالید.

مرحله چهارم

اندازهی از موادی که با استفاده از اسفناج، پنیر و… تهیه نموده بودید روی لایه آخر و نزدیک به خاتمه بریزید، مواد را کمی باز کنید و به آرامی خمیر را بپیچید. نحوه پیچیدن خمیر کاملا به سلیقه خودتان بستگی دارد تنها باید هنگام پیچیدن دقت کنید که مواد از داخل آن بیرون نریزد.

مرحله پنجم

فر را روشن کنید تا گرم گردد (حدودا 170 درجه سانتیگراد). سینی فر را کمی چرب کنید یا یک لایه کاغذ روغنی روی آن بگذارید؛ خمیرهایی که اماده کردید را روی سینی چیده و با فرچه آغشته به کره آب شده دوباره سطح آن را چرب کنید.

مرحله ششم

سینی را داخل فر که از پیش گرم کردید قرار دهید و بعد از حدود 40-30 دقیقه اسپاناکوپیتای شما ترد و برشته می گردد، این پیش غذای لذیذ را گرم سرو کنید و لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه اسپاناکوپیتا یونانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپاناکوپیتا یونانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید